ULUSLARARASI KARDEŞ OKUL PROJESİ

Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi olarak 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında yürüttüğümüz uluslararası projeler ve aldığımız Küresel Okul Ödülü ile uluslararası okul olduğumuzu kanıtladık. Bu başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşamaktayız.

Hindistanda faaliyet gösteren, ülkenin en prestijli okullarından olan James International School ile kardeş okul kapsamında karşılıklı olarak işbirliği ve kardeşlik protokolünü imzaladık.Karşılıklı olarak imzaladığımız protokolümüz eğitim ve pedagojik düzeyde kültürlerarası değişimi hedeflemektedir. İki eğitim kurumu arasında işbirliğine dayalı bir ilişki kurulması; kültürel değerlerin güçlendirilmesi; barış, sevgi, kardeşlik ve dostluk ruhunun geliştirilmesi; eğitim gelişimi düzeyinde bilgi alışverişinde bulunulması ve çeşitli kültürel-eğitsel faaliyetlerin desteklenmesi ve organize edilmesi ortak hedeflerimizdir.

26.05.2023 767

26-05-2023

Adres:
Gülüç Beldesi Merkez Mah. İbrahim Yalçın Cad. Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Blok NO 35 EREĞLİ / ZONGULDAK