Global School Alliance, öğrencilere küresel öğrenim sağlama ortak hedefi altında dünyanın dört bir yanından eğitimcileri bir araya getiren platformdur. Üyeler, çevrimiçi işbirliği ve kapsamlı deneyimleri birleştirerek  uluslararası ortaklıklar geliştirmektedir. Küresel eğitim elçisi olarak seçilen öğretmenler, dünyanın dört bir yanındaki öğretmenler için etkinliklere, çevrimiçi seminerlere, kaynaklara ve makalelere katkıda bulunarak Global School Alliance  çevrimiçi konferanslarında deneyimlerini paylaşma fırsatı bulmaktadır.

Okulumuz Global School Alliance platformuna Eylül ayından itibaren üyedir.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nebahat ÇANKIRLI Global School Alliance platformu tarafından Küresel Eğitim Elçisi olarak seçilmiştir. Okulumuzu, bölgemizi ve ülkemizi bu platformda temsil edecek öğretmenimizi tebrik ederiz.

06.05.2021 451

06-05-2021