OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAŞİM ÇAKIR'IN YARIYIL MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAŞİM ÇAKIR'IN YARIYIL MESAJI

Sevgili öğrencilerim ;

Pandemi ile birlikte sizler stresli ve yorucu bir süreçten geçtiniz ve bir dönemi hep beraber bitirdik. Sizlerin  yeni döneme hem sağlıklı hem de başarılı başlamalarınız için

 ilk önce sağlıklarınıza dikkat etmelerinizi öneriyorum.

"Normalde tatillerde çocuklarımıza aile büyüklerini ziyaret etmelerini, akrabalar ve arkadaşlarla bol bol vakit geçirmelerini öneririz. Ama salgın döneminde olduğumuz için çocuklarımızın daha çok evde aileleriyle birlikte tatili geçirmelerini istiyoruz. Bunun yanı sıra dinlenmeli ve bağışıklık sistemlerinizi destekleyecek besinler tüketmelisiniz. Sizler uyku düzeninizi bozmamalısınız çünkü üç haftalık ara tatilden sonra yüz yüze(uzaktan eğitim) eğitim tekrar başlayacak. Dolayısıyla uyku düzenini bozmak gece geç saatlerde yatmak, 3 hafta sonra derslerin başlaması ile uyum sorununa yol açabilir. Sizler  alışkanlıklarınızı yani günlük rutinlerini bozmamalısınız. "

 'İşlediğiniz konuları muhakak tekrar ediniz. Bol bol kitap okuyunuz. Sokağa çıkma saatlerinizi maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak dışarı da geçiriniz. YKS' ye hazarlanan öğrencilerimiz ise 3 haftalık tatili bir fırsat bilip verimli çalışmalarınızı öneriyoruz.

Sizlerden  ekransız bir sömestr tatili geçirmenizi  istiyoruz. Sağlıcakla kalın iyi tatiller.

Haşim Çakır

Okul Müdürü

 

22.01.2021 635

İLETİŞİM

Adres:
Gülüç Beldesi Merkez Mah. İbrahim Yalçın Cad. Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Blok NO 35 EREĞLİ / ZONGULDAK


Telefon
(372) 318 2600


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın