07 HAZİRAN 2021 SINIF DERS PROGRAMLARI

07.06.2021 YÜZYÜZE  VE UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI İÇİN AÇIKLAMALAR

1-Yüzyüze eğitime katılmak için form dolduran öğrencilerimiz, gönderilen ders programında (Pazartesi ve Salı Günleri) yüzyüze eğitim için okula geleceklerdir.  (Çarşamba, Perşembe ve Cuma Günleri) EBA üzerinden uzaktan eğitim yapılacaktır. 12. sınıflar, yüzyüze eğitim başvuru azlığından dolayı(3 kişi) tüm derslerini uzaktan eğitim olarak yapacaklardır.

2-Öğrencilerimiz koyu renk kot/kumaş pantolon ile okulun resmi üst forması ile gelebileceklerdir. Bunların dışındaki giysiler tayt, eşofman vb. kesinlikle yasaktır. Erkek öğrenciler sakal traşlı olacak,  kız öğrencilerde makyaj, küpe pirsing vs. olmayacaktır.

3-Yüzyüze eğitime öğrenciler kendi sınıf ve şubelerinde gireceklerdir. Dersler 08.50 de başlayacak olup, 14.00 te sona erecektir. Her bir ders saati 30 dakika olup, teneffüsler 10 dakikadır.

4-Yüzyüze eğitime gelecek öğrencilerin devam mecburiyeti olup, sabah ilk derse gelen öğrenci geçerli bir mazereti ve velisinin onayı olmadan okuldan gönderilmeyecektir. Okula geldikten sonra öğrencisi için izin almak isteyen veli, bizzat okula gelerek izin dilekçesi yazması şartı ile izin verilecektir.

5-Köylerden taşıma servisle ile gelen öğrencilerimiz Pazartesi gününden itibaren taşımalı servisten yararlanabileceklerdir. Diğer öğrencilerimiz kendi imkanları ile geleceklerdir. Halk otobüsüleri sabah 08.15,08.20,08.30 ; dönüş 14.05 saatlerinde okula servis vereceklerdir.

6-Öğrencilerimiz okulda bulunduğu süre içinde MASKE-MESAFE-HİJYEN KURALINA dikkat etmek zorundadır. Yanlarında fazla maske ile hijyen malzemesi getirmesini tavsiye ediyoruz.

7-Okul kantini açık olacak olup, öğrencilerimiz temel ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.

8-Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Dersi için ekstra kıyafet getirmeyeceklerdir.

9-Yüzyüze derslere katılmak istemeyen öğrencilerimiz Pazartesi, Salı günleri EBA TV de yayınlanan derslerden, ÇARŞAMBA, PERŞEMBE ve CUMA günleri okulumuzca yapılacak online derslerden sorumludurlar. Yüz yüze eğitime katılmayan öğrenciler için online ders tekrarı yapılmayacaktır.

10-Yüzyüze derslere katılmak istediğini belirtip derslere katılmayan öğrenciler için her gün okul Bip veli gruplarına yoklama listesi atılacaktır.

11. Öğrencilerin cep telefonları ilk ders saatinde toplanıp, son ders saati bitiminde teslim edilecektir.

12. Yüzyüze eğitime gelecek öğrencilerimizden corona testleri pozitif olanlar veya temaslı olanlar gerekli süreler dolmadan okula gelmeyecektir. Bu tarz hastalığı veya durumu olanlar okul yönetimine bilgi vermek zorundadır.

OKUL İDARESİ

04.06.2021 1477

DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ. meb_iys_dosyalar/67/08/967410/dosyalar/2021_06/04132708_07_HAZYRAN_SINIF_DERS_PROGRAMI.pdf

SINIF LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ. meb_iys_dosyalar/67/08/967410/dosyalar/2021_06/04152840_YUZYUZE_OYRENCY_LYSTESY.xlsx